Artikel publicerad:

Premiär för första flyget till Turkiet!

15 september avgår första direktflyget Halmstad – Antalyakusten, Turkiet – skandinavernas favoritresmål!

2018 rekordökade resorna till Turkiet och då främst till de populära orterna Antalya, Alanya, Side och Belek. Detta har lett till att Turkiet har gjort en stor comeback på svenskarnas semesterkarta.

Då många arrangörer hade signifikanta ökningar av bokningar under 2018, samt att efterfrågan också ökade, resulterade detta i att den nischade researrangören Turkietresor, utökade sina avreseorter 2019 med hela fem tycken jämfört med 2018, varav Halmstad är en av dessa fem orter.

”Antalyakusten i södra Turkiet har så mycket att erbjuda med sol och härliga bad och stabilt väder långt in i november, varierat hotellutbud där man hittar boende som passar alla ; par, familjer, ungdomar, seniorer etc, orientalisk atmosfär med t ex exotisk mat och dryck samt kultur, fantastisk golf i golfmeckat Belek, härliga utflykter och olika evenemang i regi av oss . Vad sägs om vår dansfestival i Kemer som går av stapeln den 4 oktober 2019 där man får undervisning i tango, salsa och kizomba av Sveriges, Norges och Finlands bästa dansinstruktörer, säger Anders Lindström, VD för Turkietresor.

Vidare får man mycket ”valuta-för-pengarna” när man semestrar i Turkiet, då den turkiska liran är svag mot vår svenska krona. Vidare nu när hösten har kommit och september-oktober inte är svenskarnas sk primära semesterperiod, har flera hotell sänkt sina redan låga priser, fortsätter Anders.”

”Vi på Halmstad City Airport är mycket glada över att kunna erbjuda Halmstadborna och hallänningarna resor till södra Turkiet - skandinavernas favoritresmål! Ett extra plus är att vi har fått bra avresedagar, som är söndagar, för de sju avgångarna i september och oktober, säger Anette Holmgren, Affärsutvecklare på Halmstad City Airport”.

För mer information kontakta:
Anette Holmgren, Affärsutvecklare (Kommunikation/Marknad) Halmstad City Airport, tfn 0722-39 00 27
Anders Lindström, VD Turkietresor, tfn 08-545 55 700