Artikel publicerad:

Årets Hallänning - på Halmstad City Airport

Utmärkelsen Årets Göteborgare, Årets Skåning och Årets Smålänning finns redan. Men Årets Hallänning är vakant.

Idén kläckte Canita Dagård, VD för Marknadsföreningen i Halland under en promenad i somras och kontaktade Hallandsposten och Hallands Nyheter för ett samarbete om priset.

”Det finns så många framgångsrika hallänningar och de vill vi uppmärksamma på bästa sätt. När vi nu för första gången utser Årets Hallänning var det för oss självklart att inleda ett samarbete med Halmstad City Airport, säger Canita Dagård.
”Det är många, både hallänningar och från övriga Sverige, som väljer att flyga till och från Halmstad. Dessutom är Halmstad City Airport en flygplats rätt i tiden med sitt kontinuerliga miljö- och hållbarhetsarbete samt satsningar på både inrikes- och charterflyg. Flygplatsen är en uppskattad plats där vi kan visa upp och vara extra stolta över alla goda halländska ambassadörer. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete där vi förevigar och lyfter fram framgångsrika hallänningar.”

Fram till 31 oktober har man kunnat nominera personer där kriterierna för att bli Årets Hallänning är; personen ska ha gjort god PR för Halland, men personen måste inte nödvändigtvis bo i länet eller vara född här. Personen ska verkat offentligt för länets bästa på något sätt. Det kan vara en företagare, en artist, en skådespelare eller politiker.

”Vi på Halmstad City Airport blev otroligt glada, och stolta, när vi fick frågan från Canita Dagård på Marknadsföreningen i Halland, om vi ville vara den plats i Halland där Årets Hallänning kommer att presenteras löpande år efter år.”, säger Anette Holmgren, Affärsutvecklare på Halmstad City Airport.

När nomineringstiden gått ut utser Hallandsposten och Hallands Nyheter tillsammans med Marknadsföreningen i Halland sex finalister. Dessa kan man sedan rösta på fram till 29 november. Vinnaren utses 19 december på Frukostgalan som hålls på Halmstad Arena.

För mer information kontakta:
Anette Holmgren, Affärsutvecklare Halmstad City Airport, tel 035 18 26 07
Canita Dagård, VD Marknadsföreningen i Halland, tel 0704-670125