TUI och Nazar erbjuder resor till Antalyakusten,
Turkiet sommaren 2020

Under september - oktober 2019 erbjöd den nischade researrangören Turkietresor charterresor, med direktflyg, från Halmstad till populära Antalyakusten i södra Turkiet.
Nu har företaget meddelat att man lägger ner sin verksamhet i både Sverige och Norge.

”Vi har nu glädjen – och nöjet – att fortsatt kunna erbjuda resor till härliga Antalyakusten i södra Turkiet med direktflyg från Halmstad, men i år med researrangörerna TUI, som även erbjuder Gran Canaria med direktflyg från Halmstad sedan flera år tillbaka, och Nazar som ingår i TUI Group.
Vi kommer ha totalt åtta avgångar med avresa på lördagar, där första avresan är 1 augusti, säger Anette Holmgren, Affärsutvecklare Halmstad City Airport.
Tillsammans har TUI och Nazar ett mycket fint och brett utbud av olika typer av resealternativ, boenden och aktiviteter, vilket innebär att det finns något för alla, fortsätter Anette”.

Nazar var först i Norden med All Inclusive till destinationer i Europa och är Nordens All Inclusive-specialist. De senaste 15 åren har de erbjudit sina resenärer fantastiska semesterresor till hotell med välsmakande All Inclusive, häftiga vattenparker, vidsträckta sandstränder och stora familjerum för upp till nio personer. Vidare har Nazar egna skandinaviska barnklubbar med piratklubb, simskola, dansskola, ungdomsklubb och minidisco – allt med skandinaviska aktivitetsledare och dessutom helt kostnadsfritt!

”- Hos Nazar ser vi oss själva gärna som en familj och våra gäster som en del av familjen. Vi fokuserar på att ge våra gäster en unik och innehållsrik semesterupplevelse. Vår lilla storlek ger oss en unik möjlighet att möta våra gästers behov på individnivå. Samtliga av våra hotell är handplockade av företagets VD och du kan bara resa till dessa hotell med Nazar, säger Björn Carlsson, Marknadschef. Nu är vi extra glada över att kunna erbjuda Halmstadborna och Hallänningarna möjligheten att kunna resa med oss direkt till Turkiet och våra många fantastiska hotell, avslutar Björn”.

”Vi fortsätter att satsa på att erbjuda resor från lokala flygplatser runt om i Sverige till några av våra bästa destinationer. Antalyakusten erbjuder upplevelser för alla, oavsett vilken typ av resa man är ute efter. Dessutom får man mycket för pengarna. Vi hoppas att Halmstadborna kommer att gilla vår nya satsning, säger Adam Györki, kommunikationsansvarig TUI”

www.halmstadcityairport.se
www.tui.se
www.nazar.se