Air Leap utökar tidtabellen mellan Halmstad och Stockholm

Från och med måndag 8 mars utökar Air Leap tidtabellen mellan Halmstad och Stockholm- Bromma.

Man utökar från dagens sju avgångar i veckan till 11 avgångar i veckan från Halmstad till huvudstaden. Det innebär totalt 22 avgångar i veckan, tur och retur, mellan Halmstad och Bromma.

Den nya tidtabellen innebär bl a att Air Leap återigen erbjuder flyg till/från Halmstad-Bromma över dagen.

På grund av rådande läge väljer Air Leap att fortsatt samslinga linjerna via Helsingborg-Ängelholm för att prioritera en ökning av antalet avgångar. De har låtit meddela att så snart de ser en ökad efterfrågan på respektive linje/destination kommer de återigen trafikera respektive linje med direktflyg.

- Vi är givetvis glada över att Air Leap utökar sin turtäthet mellan Halmstad och Stockholm igen och där tidtabellen bl a innebär att man kan flyga till Halmstad respektive Stockholm över dagen, säger Anette Holmgren, Affärsutvecklare på Halmstad City Airport”