PRESSMEDDELANDE

Air Halland stärker sin närvaro på Halmstad City Airport

Emma Stefansson – Driftschef Halmstad City Airport

  • - Vi är väldigt glada att Emma ansluter och börjar arbetet med att etablera nya lokala varumärken och service till våra gäster. Emma har en unik erfarenhet från att serva gäster på ett säkert och tryggt sätt och vet hur branschen fungerar och kan nu på marken se till att vi levererar en service i världsklass till Air Hallands gäster, säger Henrik Sköld Johansson, Regionchef på Air Halland
  • - Air Halland trafikerar linjen Halmstad-Bromma sex dagar i veckan.

Emma Stefansson kommer närmast från Nolato MediTor i Torekov som gruppledare men har som flygvärdinna varit i luften i 13 år för olika bolag i i Skandinavien. ”Det ska bli oerhört spännande att få vara med att bygga upp Air Halland som varumärke och få in den lokala och familjära känslan hos personal och våra gäster. Med min erfarenhet från flygbranschen så vet jag hur viktig kommunikationen och service är mellan personal och gäster och det ska bli ett sant nöje att få vara delaktig i denna resa.

Emma Stefansson påbörjar sitt arbete i slutet på juni.

Air Halland ingår i Air Leap Scandinavia AB. Nu tar Air Leap nästa steg och startar upp Air Halland och Air Skåne Ängelholm där Henrik Sköld Johansson, välkänd lokal profil i Halland och Nordvästra Skåne blir ansvarig för utvecklingen av gästupplevelsen.

För ytterligare kontakt och info:

Henrik Sköld Johansson 070-8115108
Se också: www.airhalland.se

Här finner du Air Hallands pressmeddelande.