Direktflyg Halmstad till Kreta

Vad händer den 21 augusti 2022? Jo, då avgår första direktflyget från Halmstad till fantastiska Kreta .

Klimatet på Kreta är fantastiskt med frodig grönska på våren och varmt i havet och luften långt in på senhösten. Snorkla i sydkustens badvikar eller leta upp ett genuint värdshus i bergen och beställ in meze med calamares, musslor, fårost, kryddiga röror och små pajer av filodeg.

En sak man inte bör missa är de charmiga städerna Chania och Rethymnon, där gränder och medeltidsborgar möter modernt semesterliv. Här kan du bland annat besöka kung Minos 3 700 år gamla palats i Knossos, vandra i den natursköna Samariaravinen eller sträcka ut dig på den berömda stranden Elafonissi, där sanden färgats rosa av finmalda snäckor och koraller.

Direktflyg från Halmstad till Kreta (Chania) sommaren 2022 där första avresedatumet är söndagen 21 augusti och sista avresedatumet från Halmstad är söndagen den 25 september 2022.

Alltid gratis parkering när du flyger charter från Halmstad City Airport.

HItta din resa till Kreta med TUI.