PRESSMEDDELANDE - TUI fortsätter sin satsning från Halmstad sommaren 2025

Redan nu i juni 2024 kom beskedet från TUI att de fortsätter satsa på regionala flygplatser även nästa sommar (2025), där Halmstad City Airport är en av de utvalda regionala flygplatserna.

"- Så roligt att få så här goda nyheter från TUI redan ett år i förväg! Vi har fått en fantastisk start nu i maj-juni, där i princip, alla avresedatum har varit fullbokade, säger Anette Holmgren Affärsutvecklare på Halmstad City Airport.

Destinationerna och antal avgångar per destination som kommer erbjudas nästa sommar är snarlik årets flygprogram och kommer vara; Cypern (fem avresedatum) , Rhodos (tre avresedatum), Kos (två avresedatum) , Kreta (två avresedatum) och Mallorca (ett avresedatum). Första flygavgången är 7 maj 2025 och destinationen är Cypern.

”- Denna mix av destinationer ger hallänningarna, invånare i östra Småland och nordvästra Skåne, ett bra utbud där det finns någon destination och boendeutbud för alla, avslutar Anette Holmgren.

Resorna ligger bokningsbara redan nu på TUIs hemsida.