Om Halmstad City Airport

Halmstads flygplats är en typisk cityflygplats med alla fördelar det innebär. Vi finns endast 3,5 kilometer från centrum.

Goda flygmöjligheter är idag en viktig förutsättning för aktiva och framgångsrika relationer inom bl a näringsliv, politik, idrott och kultur men även för den så kallade samhällsnyttan med räddningsflyg som t ex ambulansflyg, polisflyg, sjöräddningsflyg etc. Därför har Halmstads City Airport en viktig roll i utvecklingen av vår region.

Ett stort antal avgångar varje vecka till och från Stockholm-Bromma gör resandet enkelt och lätt, både för affärsresenärer och privatpersoner. Halmstad City Airport gör det möjligt att delta i affärsmöten, förhandlingar och sammanträden långt bort. Åk tidigt på morgonen, delta i ditt möte och hinn hem till middagen med familjen på kvällen. Eller gör en uppskattad blixtvisit hos nära och kära.

Miljö är en hjärtefråga för oss på Halmstad City Airport där vi kontinuerligt arbetar med miljö och hållbarhet. 
Läs mer om vårt arbete här.

De korta avstånden mellan parkering, terminal och flygplan är tidsbesparande och gör resandet bekvämt och smidigt.

Vi erbjuder dessutom chartertrafik till flera olika destinationer under året. Tullpersonal och passpolis kommer till flygplatsen i samband med internationell trafik.

Upptagningsområdet är stort, med en radie på ca åtta mil. Vi har resenärer från hela Halland och flera kommuner i västra Småland och nordvästra Skåne, vilket gör Halmstad City Airport till den smidigaste startpunkten för ca 800 000 personer.

Varmt välkommen hit!