Airport Officer till Halmstad City Airport - sommarjobb

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 9000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Halmstad City Airport är en typisk cityflygplats med alla fördelar det innebär.
Vi finns endast 3,5 kilometer från centrum och varje år flyger cirka 135 000 resenärer via Halmstad. Bra flygmöjligheter är idag en viktig förutsättning för aktiva och framgångsrika relationer inom näringsliv, politik, idrott och kultur. Därför har Halmstad City Airport en viktig roll i utvecklingen av vår region. Med ett upptagningsområde med en radie på ca sju mil har vi resenärer från hela Halland, flera kommuner i västra Småland och nordvästra Skåne vilket gör Halmstad City Airport till den smidigaste startpunkten för ca 300 000 personer som vi nu vill utveckla resemöjligheterna för.

Arbetsuppgifter

Halmstad City Airport söker just nu incheckningspersonal som vill arbeta cirka 30 timmar i veckan under sommaren med start i mitten på juni. Introduktionen kommer påbörjas under maj, vilket innebär att du behöver vara tillgänglig för enstaka arbetspass redan då.

Tjänsten innefattar samtliga förekommande arbetsuppgifter inom passagerarservice såsom check-in, gatearbete, hantering av förlorat/skadat bagage m.m. Det är ett roligt och varierande arbete! Att jobba som incheckningspersonal, så kallad "Airport officer", innebär att arbeta efter ett rullande schema och vi jobbar såväl dag som kvällar, helger som tidiga morgnar.

Som Airport officer är du vår representant och ansiktet utåt i kontakt med våra passagerare.

Kvalifikationer

Du har förmåga att hantera olika situationer på ett metodiskt och lugnt sätt med fokus på säkerhet. Du är öppen för förändringar i en dynamisk arbetsmiljö där du som person är noggrann, punktlig och gillar att arbeta i ett högt tempo. Du behöver ha ett gott humör, tålamod och kunna hantera oplanerade händelser som exempelvis försenade och inställda flyg och därmed hantering av drabbade passagerare, därför är du självklart flexibel och ställer gärna upp när det krävs.

Du känner passion och glädje i att ge god service och få våra resenärer och medarbetare att trivas. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som att du är en lagspelare och kan arbeta såväl självständigt som i grupp.

Säkerhet har hög prioritet för oss på Halmstad City Airport. Vi genomför därför en säkerhetsprövning innan beslut om anställning. Som medarbetare hos oss genomgår du sedan arbetsplatsens säkerhetsutbildning.

För att klara arbetet behöver du goda språkkunskaper inom både svenska och engelska. Vi tror att du kanske studerar eller har studerat inom turism eller service. Erfarenhet inom service och/eller inom flygbranschen är meriterande. Har du IATA eller AMADEUS- utbildning är det också ett stort plus.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Besök och följ oss gärna på Facebook, Instagram (halmstadcityairport_official) eller LinkedIn.

Annonsen i sin helhet och hur du söker tjänsten hittar du här; Airport Officer till Halmstad City Airport - sommarjobb | Halmstads kommun

*** Vi tar ej emot några ansökningar direkt till någon av flygplatsens mailadresser, då samtliga ansökningar måste gå via Visma Recruit . Ni hittar länken på Halmstads kommuns hemsida (se länk ovan) ***