• KOMMUNIKATIONSFELET AVHJÄLPT
    Kommunikationsproblemet som drabbade flygtrafiken under dagen är nu avhjälpt och flygtrafikledningarna på Swedavias flyg... LÄS MER
Halmstad City Airport
Sök
Sök

OM HALMSTAD CITY AIRPORT
OM HALMSTAD CITY AIRPORT

Halmstads flygplats är en typisk cityflygplats med alla fördelar det innebär. Vi finns endast 3,5 kilometer från centrum. Varje år sker sammanlagt ca 12 000 starter eller landningar.

Bra flygmöjligheter är idag en viktig förutsättning för aktiva och framgångsrika relationer inom näringsliv, politik, idrott och kultur. Därför har Halmstads flygplats en viktig roll i utvecklingen av vår region.
 
Ett stort antal avgångar varje vecka till och från Stockholm gör resandet enkelt och lätt, både för affärsresenärer och privatpersoner. Halmstads Flygplats gör det möjligt att delta i affärsmöten, förhandlingar och sammanträden långt bort. Åk tidigt på morgonen, delta i ditt möte och hinn hem till middagen med familjen på kvällen. Eller gör en uppskattad blixtvisit hos nära och kära.
 
De korta avstånden mellan parkering, terminal och flygplan är tidsbesparande och gör resandet bekvämt.
 
Vi erbjuder dessutom chartertrafik till flera olika destinationer under året.
Tullpersonal och passpolis kommer till flygplatsen i samband med internationell trafik.
 
Upptagningsområdet är stort, med en radie på ca sju mil. Vi har resenärer från hela Halland och flera kommuner i västra Småland, vilket gör Halmstad City Airport till den smidigaste startpunkten för ca 300 000 personer.
 
Välkommen hit!

BRA
TUI
Turkietresor