Tres Hombres Art

Galleriet Tres Hombres Art grundades i slutet av 80-talet av Per Gessle och Lars Nordin och tillhör idag en av landets mest välkända aktörer inom fotokonst.

Tres Hombres Art huserar på Hotel Tylösand och här visas världsberömda fotografer så som Albert Watson, Terry O’Neill, Anton Corbijn, Mary McCartney m.fl. 

Utöver en stor samling av fotografiska verk visas även måleri, skulptur och grafik av nutida skandinaviska och internationella konstnärer. Galleriet är i ständig förändring och för tillfället hänger ca 400 verk runt om på hotellet. Merparten av dessa är till salu eller går att skaffa fram (dvs vid upplaga/edition). Man behöver ej vara hotellgäst för att besöka utställningen och galleriet är öppet dygnet runt med undantag för vissa lokaler. Konsthäften finns att hämta i receptionen och visningar går att boka via vår gallerist Rosie.

Halmstad City Airport har äran och nöjet att få visa upp en liten del av Tres Hombres fantastiska samling av fotokonst i vår avgångshall samt ankomsthall. Konsten går även att köpa.

För mer information samt kontaktuppgifter besök Tres Hombres Arts hemsida.