• KOMMUNIKATIONSFELET AVHJÄLPT
    Kommunikationsproblemet som drabbade flygtrafiken under dagen är nu avhjälpt och flygtrafikledningarna på Swedavias flyg... LÄS MER
Halmstad City Airport
Sök
Sök

INFÖR RESAN


Mediciner

MEDICIN OCH VACCINERING

Om du behöver ha med dig medicin i ditt handbagage har du givetvis möjlighet att ta med den, men det kan kräva lite förarbete.

Resa med läkemedel
Transportstyrelsens webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du utförlig information om hur du hanterar läkemedel under din resa. Ditt apotek kan hjälpa dig med märkning av medicinen som du ska ta med dig. Ibland kan intyg på medicinen behövas. Läs mer om Schengenintyg och narkotikaklassad medicin på Apotekets webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Reseapotek
När du är borta under en längre tid är det alltid bra att ha med dig ett litet reseapotek. För tips och råd se sjukvårdsrådgivningens webbplats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vaccinering
Till en del destinationer rekommenderas vaccinering inför din resa. För att se vad som gäller ditt resmål besök sjukvårdrådgivningens webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i god tid.

BRA
TUI
Turkietresor