• KOMMUNIKATIONSFELET AVHJÄLPT
    Kommunikationsproblemet som drabbade flygtrafiken under dagen är nu avhjälpt och flygtrafikledningarna på Swedavias flyg... LÄS MER
Halmstad City Airport
Sök
Sök
Stockholm

PRIVATRESOR

När du ska en bit uppåt vårt avlånga land eller vidare ut i världen passar det ibland perfekt att påbörja resan med flyg till Stockholm.

Inrikesflyget spelar en mycket viktig roll för tillgängligheten i vårt land. Goda förbindelser mellan glesbygd och storstäder underlättar allt resande, både för privat- och affärsresenären och gynnar och bevarar våra olika regioner.

Bromma
Flyger du med BRA till Brommalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster finns förbindelser till Sundsvall, Umeå, Östersund och Visby. På mindre än tre timmar kan du till exempel ta dig ända från Halmstad till Östersund.

Charter
Att kunna flyga direkt från Halmstad till Mallorcaöppnas i nytt fönster och Gran Canariaöppnas i nytt fönster är mycket uppskattat i hela regionen. Till hösten 2019 har vi dessutom glädjen att presentera ännu en nyhet. Direktflyg till Antalya i Turkietöppnas i nytt fönster från 15 september till 27 oktober.

Du sparar ofta både tid och pengar genom att flyga charter från din lokala flygplats. Charteravgångarna är i det närmaste fullbokade varje gång, så boka i god tid eller ta en titt på Sista minutenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster från Halmstad.

När du flyger charter från Halmstad parkerar du gratis på vår charterparkering.

 

Flyg till Bromma
BRAlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Flyg charter från Halmstad
Destinationer

Hitta din resa
Sök resalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

 BRA
TUI
Turkietresor