Split, Kroatien

10 maj -- 3 juni 2023 * Lördagar

Foto: Brac, Kroatien (Kroatienspecialisten)

Med kristallklart vatten och magiska badvikar är Kroatien ett drömresmål för många. Den slående vackra och skiftande naturen är bland den mest välbevarade i hela Europa. Människornas gästfrihet, det milda klimatet samt intressanta sevärdheter och ett rikt kulturarv gör Kroatien till det perfekta resmålet. Många återkommer till landet år efter år efter år.

Makarska rivieran består av flera charmiga orter belägna vid inbjudande stränder, en miljö som är lätt att förälska sig i och som erbjuder en härlig semester för alla; stora som små. De små gemytliga städerna och fiskebyarna från Omis i norr till Drvenik i söder vilar på berget Biokovos sluttningar som omfamnar de många klapperstensstränderna och badvikarna.

Ön Brac är en fridfull och oexploaterad semesterpärla, perfekt för dem som letar efter en rofylld och avslappnad tillvaro med massor av sol och bad. Trots lugnet har Brac tillgång till allt det där som fastlandet har i termer av god mat och fantastiska badstränder.

Split är en unik stad med romerska byggnader som andas mystik, romantik och kultur. Här nöter du skorna mot blanksliten gatsten och njuter av varma sommarkvällar på restauranger med utsikt över det Adriatiska havet och solnedgången. Precis som de andra resmålen så bjuds det på fantastiska stränder och utflykter till några av Europas vackraste nationalparker.

Avresor varje lördag från Halmstad till Split, Kroatien med direktflyg (Croatia Airlines) .
Researrangör : Kroatienspecialisten.
Första avresedatum; lördag 13 maj 2023
Sista utresedatumet; lördag 3 juni 2023.

Alltid gratis parkering när du flyger charter från Halmstad City Airport.

Hitta din resa hos Kroatienspecialisten .
Läs mer om Kroatien här och Split flygplats här

Allt du behöver veta inför din resa hittar du under Inför resan.