Pressmeddelande- TUI lanserar Lanzarote från Halmstad inför sportlovet

Den ledande reseaktören TUI utökar sitt charterprogram från Halmstad City Airport i vinter med en helt ny charterdestination: Lanzarote.

I vinter får hallänningarna fler resmål att välja bland när de ska boka solsemester. TUI startar nämligen charter till den populära kanarieön Lanzarote, med en avgång den 19 februari 2024, i anslutning till sportlovet.

– Kanarieöarna hör till våra mest populära resmål under vintern, med sitt behagliga klimat och mycket omtyckta matkultur. Det känns därför roligt att nu kunna berätta om nyheten Lanzarote från Halmstad. Vi vet att många resenärer uppskattar att kunna flyga direkt till solen utan stopp från sin regionsflygplats, säger Tommy Serban, kommersiell direktör på TUI i Norden.

Utöver Lanzarote erbjuder TUI resor till Gran Canaria även denna vinter. En förändring jämfört med i fjol är att flygen till Las Palmas går på olika veckodagar under säsongen istället för en fast veckodag per vecka. Sträckan trafikeras mellan den 26 oktober 2023 och den 30 mars 2024.

– Sedan många år tillbaka är intresset stort, och inte minst uppskattat, att kunna flyga från Halmstad till Gran Canaria med TUI. Att TUI nu kommer erbjuda hallänningarna ytterligare en destination i Kanarieöarna, Lanzarote, från Halmstad blir ett mycket bra tillskott i utbudet från Halmstad över sportlovet, säger Anette Holmgren, affärsutvecklare på Halmstad City Airport.

För mer information, vänligen kontakta:
Dian Martinez Valencia, kommunikationsansvarig Sverige, TUI, dian.valencia@tui.se, +46 (0)73-148 96 40

Anette Holmgren, affärsutvecklare Halmstad City Airport, anette.holmgren@halmstad.se, +46 (0)722-390027