Ledig tjänst - Airport Officer

Halmstad City Airport är en typisk cityflygplats med alla fördelar det innebär. Vi finns endast 3,5 kilometer från centrum och varje år flyger cirka 135 000 resenärer via Halmstad. Bra flygmöjligheter är idag en viktig förutsättning för aktiva och framgångsrika relationer inom näringsliv, politik, idrott och kultur. Därför har Halmstad City Airport en viktig roll i utvecklingen av vår region.

Med ett upptagningsområde med en radie på ca sju mil har vi resenärer från hela Halland, flera kommuner i västra Småland och nordvästra Skåne vilket gör Halmstad City Airport till den smidigaste startpunkten för ca 300 000 personer som vi nu vill utveckla resemöjligheterna för.

Arbetsuppgifter

Vi söker en engagerad Airport Officer som vill vara en del av vårt dynamiska team på Halmstads flygplats. Som Airport Officer kommer du att spela en central roll i att säkerställa att flygplatsens kunder och besökare får en högkvalitativ och smidig upplevelse under hela sin vistelse.

Som Airport Officer är du en del i vårt team som ansvarar för olika delar av passagerarservicen, inklusive check-in, gatearbete, och säkerhetskontroll. Det är också en del av din roll att hantera situationer relaterade till förlorat eller skadat bagage för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga hjälp och support. Som Airport Officer kommer du att möta en varierande arbetsdag med olika uppgifter relaterade till driften av flygplatsen. Det kan inkludera att assistera andra avdelningar, hjälpa till vid specialhändelser eller nödsituationer, samt utföra andra uppgifter som bidrar till flygplatsens effektiva och säkra funktion.

Som Airport Officer har du oregelbundna arbetstider, vi jobbar kvällar och helger. Det är därför viktigt att du kan ta dig till och från flygplatsen under dygnets alla tider.

Kvalifikationer

Som medarbetare hos oss kommer du i kontakt med mycket människor, du har förmåga att hantera olika situationer på ett metodiskt och lugnt sätt med fokus på säkerhet. Du känner passion och glädje i att ge god service och få våra resenärer och medarbetare att trivas. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är en lagspelare och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. För att trivas i rollen är du en positiv person som är flexibel i ditt förhållningssätt och trivs med ett varierande arbete. Du har lätt för att skapa kontakt med andra människor och är öppen, social och lyhörd.

Du har en gymnasieutbildning, förslagsvis inom turism och service eller motsvarande behörighet i botten. Vi ser det som önskvärt om du har erfarenhet av serviceyrken och kundbemötande. Har du jobbat på en flygplats tidigare är det ett plus. . Då vi har resenärer från olika länder som möts är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska. Även andra språk är meriterande.

Säkerhet har en hög prioritet hos oss. Vi genomför därför en säkerhetsprövning samt behöver utdrag ur belastningsregistret innan beslut om anställning tas.

Vid tillsättning av tjänsten kan provanställning förekomma.

Mer information och hur du söker tjänsten hittar du här

Här kan du läsa om vår olika tjänster vi har på flygplatsen Arbeta hos oss - Halmstads Flygplats (halmstadcityairport.se)