Upptäck Tallinn & Riga!

Estlands huvudstad Tallinn har något för alla, oavsett om du vill hänga i den gamla stan vid stadsmuren eller i de nya kvarteren med skyskrapor. Ta en promenad i vackra Gamla Stan, ta något gott att dricka i en gammal tågvagn i det hippa kvarteret Telliskivi eller njut av stadens alla kaféer och restauranger. Allt nära och bra - endast 4 km från flygplatsen till stadskärnan!

Lettlands vackra huvudstad, Riga, har på senare år blivit utsedd till Europas mest attraktiva stad. En stad full av historia, men även många restauranger, nöjen och nattliv. Att det är lätt att ta sig runt samt den bra prisbilden gör Riga till den perfekta weekendstaden.

Ta dig en promenad i Gamla stan, unna dig en dag på spa eller ett besök på stadens vackra opera.

Från 30 mars 2020 kan du flyga med BRA från Halmstad, med ett enkelt byte på Bromma, till både Riga och Tallinn. Flygen till respektive ort går måndag-fredag, samt söndag.