Halmstad-Helsingfors via Bromma med BRA

Fr o m augusti månad (startdatum ännu ej satt av BRA) kan man flyga från Halmstad City Airport till Helsingfors, med ett enkelt byte på Bromma med en total restid på cirka tre timmar *.

Håll utkik på vår hemsida eller i våra sociala medier för mer information.

Finlands hållbara huvudstad Helsingfors är en livfull stad vid havet, och består av vackra öar och stora gröna stadsområden. Helsingfors går sin egna härliga och unika väg med dynamiska mat-, design-, arkitektur- och, inte minst, bastuvärldar. Helsingfors och dess nordiska kultur är gjord av lokalbefolkningen.

Helsingfors är den största staden i Finland och i huvudstadsområdet bor 1,4 miljoner människor. När man ser på en karta så finns Helsingfors i det nordligaste hörnet av Europa, men är ändå enkel att nå med flyganslutningar från öst till väst. Inget flyg? Inget problem. Du kan även nå Helsingfors från St. Petersburg, Estland och Sverige via Östersjön. Faktum är att havet är ett av stadens mest kännetecknande element. Helsingfors skärgård består av mer än 300 fascinerande öar.

*Med reservation för varierande tidtabell olika dagar i veckan.

Boka din resa hos www.flygbra.se