Årets Hallänning 2019

Titeln Årets Hallänning 2019 gick till Janne Andersson

Marknadsföreningen i Halland, MiH, har instiftat ett nytt prestigefyllt pris. Utmärkelsen Årets Hallänning  kommer tilldelas personer som gjort god PR för Halland och har en bred folklig förankring.

Vinnaren av titeln Årets Hallänning 2019 utsågs torsdagen 19 december 2019 på Frukostgalan på Halmstad Arena. Av de sex nominerade som var Linnea Henriksson, Per Gessle, Boris Lennerhov, Lisa Lemke, Janne Andersson och Kålle Gunnarsson, så kammade Janne Andersson, Förbundskapten för Sveriges herrlandslag i fotboll, hem priset Årets Hallänning 2019. STORT GRATTIS Janne Andersson!

"Förbundskapten för Sveriges herrlandslag i fotboll. Janne har med sitt framgångsrika ledarskap tagit oss till EM och en sensationell kvartsfinal i VM. Under Idrottsgalan prisad som årets ledare och utsedd till årets påverkare. Janne har en tydlig värdegrund där alla människor inkluderas. En stark, rättvis och lojal ledare som sätter laget före jaget".

Bilder på Årets Hallänning kommer att visas på Halmstad City Airport i samarbete med MiH.

Läs mer om Årets Hallänning på MiH och se filmen från Frukostgalan 19 december 2019 när Janne Andersson tog emot utmärkelsen på Halmstad Arena.