Årets Hallänning 2021

Rösta på Årets Hallänning!

Nu kan du rösta på din favorit. Det är du som bestämmer vem som blir Årets Hallänning 2021. Ett sms från samma nummer kommer att räknas som en röst. Du skickar din sms-röst till 720 10.

Annika Andersson. Sms; HP ÅH Annika
Omtyckt humordrottning som kallats för Sveriges roligaste kvinna. Hon har vunnit privatteaterpriset Guldmasken tre gånger för bästa kvinnliga skådespelare. Vi har genom åren kunnat se henne i populära tv-program så som julkalendern, tv-serien Enkelstöten, Doobidoo samt Parlamentet. I somras gjorde hon succé när jubileumsshowen ”Sommarbuskis” på Vallarna drog fulla hus.

Per Gessle. Sms: HP ÅH Per
En av landets främsta artister och låtskrivare. Han har genom sin skaparkraft och musikalitet i över 40 år satt Sverige och Halland på världskartan. Ett musikaliskt geni som förgyllt många människors liv. Efter sommarens succé med slutsålda konserter på sitt Hotel Tylösand gav Per sig ut på en efterlängtad Sverigeturné. Han är en av tre svenska artister som toppat Billbord listan, den mäktigaste i musikvärlden.

My Feldt. Sms: HP ÅH My
Superkonditorn och tv-profilen som lockat mängder av ”mat-turister” till Halmstad via sitt fantastiska bageri som nominerats till Årets bageri i flera år. Genom hårt arbete i kombination med konstnärskap har hon inte bara överlevt pandemin, utan utvecklat och skapat nya arbetstillfällen. Hon är aktuell i tv-programmet Bäst i köket och inspirerar dagligen 90 000 på instagram. Som kund känner man sig alltid välkommen.

Jennifer Wegerup. Sms: HP ÅH Jennifer
Etablerad reporter och sportjournalist som bevakat EM, VM och OS. Som SVT:s korrespondent i Italien bidrog hon med en framstående insats under corona-pandemin. Jennifer är kolumnist i Expressen och medarbetare i Italienska Gazzetta dello Sport. Som sportjournalist har hon tagit sig fram i en värld fylld av män och var en stark röst under Metoo. Jennifer är uppvuxen i Falkenberg och har skrivit ett 15-tal böcker.

Filip Gemzell. Sms: HP ÅH Filip
Stor erfarenhet av gourmetrestaurang i olika delar av världen. Han är sedan några år kökschef och utvecklare på finrestaurangen Äng på Ästad vingård. I år belönades de med en stjärna i Guide Michelin och är därmed den första restaurangen i Halland som får en stjärna. På Äng visar han det halländska smaklandskapet med finess. En ödmjuk och skicklig kock som jobbar med små lokala producenter när han utvecklar verksamheten.

Halmstad City Airport i samarbete med Marknadsföreningen i Halland